Trainingen

Training & Begeleiding

Met de trainingen en begeleiding wil Digital Footprint dat jij het maximale jouw en je website haalt. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers trainingen voor het optimaliseren van zoekmachine vindbaarheid, het opzetten van Google Adwords campagnes, de effectieve inzet van Social Media Marketing en inzichtelijk maken van het resultaat via Google Analytics.

Workshop SEO voor WordPress

Waar moet ik nou op letten als ik mijn website wil optimaliseren voor de zoekmachines (Google)? Leer eenvoudig waar je op moet letten en wat je kan doen om je website beter vindbaar te maken in Google. Zorg voor meer verkeer naar je site en genereer meer omzet. Leer hoe je van zoeken, vinden kan maken!

Workshop Google Analytics

Hoe kan Google Analytics mij helpen om mijn website te verbeteren? Meten is weten, maar welke informatie is er nu echt belangrijk, zodat ik mijn website kan verbeteren. Leer eenvoudig de basis van Google Analytics en krijg inzicht in het resultaat van uw online marketing campagnes. Laat de juiste informatie u helpen om meer online succes te behalen.