yoast-seo-5.0-text-link-counter

Yoast 5.0: Tekst Link Teller

Yoast heeft een vernieuwde versie van hun WordPress plug-in ontwikkeld. Yoast SEO 5.0. In 2016 heeft Yoast revolutionaire controles doorgevoerd in de plug-in met de inhouds- en leesbaarheidsanalyse. In 2017 werd meer de focus gelegd op de problemen van de sitestructuur. Daar werden onder meer controles op interne links en cornerstone content gedaan. Yoast SEO 5.0 bevat een gloednieuwe en geweldige tekst link teller.

Yoast SEO 5.0

SEO experts kunnen waarschijnlijk in hun slaap solide site structuren bouwen. Maar voor de mensen is het gewoonweg keihard werken. Daarom hebben ze bij Yoast de SEO plugin tool ontwikkeld. Deze tool helpt je niet alleen bij het verbeteren van de content, maar bij het optimaliseren van de gehele website.

De nieuwe plugin heeft een tekst link teller over de gehele website ingebouwd. Iedereen weet hoe belangrijk interne en externe links zijn, het web is namelijk gebaseerd op links. We vormen allemaal connecties met elkaar wat ertoe leidt dat we van de ene plaats naar de andere plaats komen. Links zorgen voor een sitestructuur op een website. Toch kom je nog veel websites tegen die geen goede linkstructuur gebruiken om belangrijke delen van de website met elkaar te laten verbinden. Zonder een goed doordachte linkstructuur, is er geen sitestructuur.

Maar hoe zet je de links op de juiste manier in? Hoe kom je te weten welke artikelen terugkoppelen? Deze vragen kun je makkelijker beantwoorden door gebruik te maken van de Yoast SEO 5.0 plug-in.

Yoast SEO tekst link teller

De tekst link teller van de Yoast SEO 5.0 plug-in analyseert elk deel van jouw website en laat alle interne links zien die op jouw website zijn gevonden.

yoast-5.0-plug-in

In de bovenstaande afbeelding is te zien dat het desbetreffende voorbeeld twee interne links heeft in zijn pagina. Door deze nieuwe functie in de Yoast SEO plug-in kun je makkelijk zien welke pagina’s extra aandacht moeten krijgen.

De update voor iedereen

Voor elke WordPress gebruiker is de Yoast SEO plug-in te gebruiken. Yoast vindt dat iedereen wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het bouwen van een solide websitestructuur.

Het ontbreken van een sterke structuur in de website is de voornaamste reden waarom websites niet aan de verwachtingen voldoen. Yoast SEO zorgt ervoor om wel aan die verwachtingen te voldoen. Elk deel van jouw website moet perfect zijn om het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

 

Heb je vragen naar aanleiding van ons artikel?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *