Google Suggest Toont Antwoorden

Je herkent het wel, je wilt iets opzoeken maar je hebt geen zin om allerlei pagina’s te openen om bij jouw antwoord te komen. Google heeft daar een oplossing voor, Google Suggest. Nog niet alle antwoorden zijn verkrijgbaar, maar Google komt met steeds meer antwoorden. Wij hebben vier soorten voorbeelden in ons artikel verwerkt:

Wat voor weer wordt het vandaag?

Je wilt even snel weten wat voor weer het vandaag gaat worden, maar je hebt geen zin om allerlei websites te bekijken. Google heeft de oplossing daarvoor, wanneer je in Google intypt “wat voor weer wordt het vandaag” komt Google gelijk met een antwoord.

wat-voor-weer-wordt-het-vandaag

In dit voorbeeld geeft die aan dat het vandaag 22 graden zal gaan worden. Dus ideaal om een buitenactiviteit te doen!

Oprichting van een bedrijf

Je wilt even snel opzoeken wanneer Facebook of Google is opgericht. Je typt in Google de zoekopdracht “in welk jaar is Facebook opgericht” en je krijg het onderstaande resultaat te zien.

Wanneer je de zoekopdracht “in welk jaar is Google opgericht” in Google uitvoert krijg je het onderstaande resultaat te zien.

Wanneer een persoon geboren is

Even snel opzoeken wanneer een bekend persoon geboren is, dat komt misschien bekend voor. Als je in Google de zoekopdracht “in welk jaar is Albert Einstein geboren” uitvoert krijg je het onderstaande resultaat te zien.

Je krijgt niet alleen antwoord over wanneer Albert geboren is, maar ook in welk land en sterker nog, in welk dorp of stad.

Rekensom

Wanneer je even snel iets wilt uitrekenen, maar je hebt niet snel een rekenmachine bij de hand. Voer in Google een rekensom in, en Google komt direct met een antwoord zoals te zien in onderstaand voorbeeld.

Het maakt niet uit welke rekensom je gebruikt, dus ideaal om even snel een rekensom uit te voeren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *