2015 wordt voor jou een groot succes

We gaan in 2015 er weer een fantastisch jaar van maken. En om te beginnen zullen wij je, via dit blog, elke week voorzien van waardevolle informatie.

Wij gaan jou helpen om jouw jaar succesvol te maken, maar wij willen graag weten welke vragen jij hebt, met betrekking tot online marketing (SEO, Google Adwords, Google Analytics, Social Media of andere zaken), om jouw online doelstellingen voor 2015 te kunnen realiseren.

Stel je vragen in het reactie veld onderaan en ontvang van ons een GRATIS website scan!
LET OP:
Plaats naast je vraag ook de URL van je website (dit is gelijk goed voor je SEO ;)).

4 antwoorden
  • Berry van Es
   Berry van Es zegt:

   Dag Arianne,
   Bedankt voor je vraag.
   Een goede analyse van je website en het duidelijk stellen van je doelen en doelstellingen geeft je focus om te bepalen of je de juiste stappen neemt.
   De regels voor zoekmachine optimalisatie veranderen continue. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is dan ook erg belangrijk.
   Ik zal z.s.m. de gratis website scan naar je toesturen inclusief een aantal tips waarmee je direct aan de slag kan.

   Beantwoorden
 1. Linda Gloudemans
  Linda Gloudemans zegt:

  Allereerst bedankt voor je goede blogs tot nu toe! Wat ik me afvraag is hoe ik de kosten voor Google Adwords beter kan beheersen. Ik heb het gevoel dat de kosten op dit moment te hoog zijn wanneer ik kijk naar wat het oplevert.

  Beantwoorden
  • Berry van Es
   Berry van Es zegt:

   Dag Linda,
   Dankjewel voor je vraag en we ze blij dat je onze blogs waardeert. We zullen ons blijven inzetten om waardevolle artikelen te blijven schrijven.

   Het optimaliseren van een Adwords campagne ligt aan meerdere onderdelen. Denk hierbij aan het soort zoekwoord (is het breed of heel specifiek), je advertentietekst (schep je de juiste verwachting) en de landingspagina (krijg ik wel de juiste informatie te zien en is er een duidelijke conversie mogelijkheid). Ook zijn er nog andere facetten zoals, het doorklik percentage, extensies, locatie targetting en op welk netwerk je adverteert.

   Ik zal in het nieuwe jaar weer een aantal artikelen over Google Adwords schrijven. We kunnen wel een scan van je huidige account maken om te kijken welke aanpassingen je kan doen binnen jouw Google Adwords account.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *